PERSOONLIJK PROFIEL

Op de basisschool wilde ik banketbakker worden of bij het circus. Dat verschoof op de middelbare school naar architect, modeontwerper of grafisch ontwerper. Uiteindelijk ontdekte ik wat ik wilde doen toen ik een show van de Engelse modeontwerper Alexander McQueen zag. Hij maakte voor zijn show gebruik van veel verschillende media, zoals: robots, houten protheses en draaiende plateau’s, waardoor hij een zeer innovatieve fashion show neer kon zetten.

In 2011 ben ik aangenomen op ArtEZ in Arnhem, waar ik Interaction Design ging studeren. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om oplossingsgericht te werken. Als ik iets wil bereiken wat onmogelijk lijkt, denk, schets en experimenteer ik net zo lang tot hetgeen wat ik wil lukt en dat loont. Ik heb aan diverse projecten gewerkt, zoals interactieve installaties, datavisualisaties en huisstijlen.

Sinds ik ben afgestudeerd, merk ik hoe fijn ik het vind om met opdrachtgevers te werken. Samen te kijken wat je met een ontwerp wilt bereiken, om uiteindelijk uit te komen op een ontwerp waar je beiden trots op kunt zijn.